No module Published on Offcanvas position
Käsityöläiskatu 8b, Turku, 20100 +358 449743616 info@greenlinefinland.net
Green Line

työkalut

VARAINHANKINTA

Tarjoamme runsaasti ominaisuuksia joukkorahoituskampanjoiden järjestämiseen ja esittelyyn. Strukturoiduista kampanjatiedoista mediagallerioihin, tavoitteisiin ja ajoittamiseen on kaikki mitä tarvitset menestyvän joukkorahoituskampanjan ylläpitämiseen.

LIPUNMYYNTI

Tapahtuman omistaja voi luoda liputyyppejä hinnoittelulla, saatavuudella ja kuvauksilla. Tapahtuman omistajat voivat myös valita, haluavatko he pitää tapahtuman ilmaisena vai veloittaa maksu lippujen luomisesta.Järjestelmä tuottaa PDF-liput ja lähettää ne sähköpostitse ostajille maksun suorittamisen jälkeen.

REKRYTOINTI

REKRYTOINTI on yksi helpoimmista, laajimmista ja suosituimmista rikkaimmista rekrytöinti työkaluista, jonka tarkoituksena on auttaa työnantajia hallitsemaan työtarjouksiaan ja antaa työnhakijoille mahdollisuuden lähettää ansioluettelonsa verkossa.

KIRPPUTORI

KIRPPUTORI on erittäin joustava ostoskori, joka sisältää monitoimittajia, useita kauppoja ja mahtavia sosiaalisia integraatioita. Kaikki yhdistykset voivat luoda omia myymälöitä ja hallita omia tuotteitaan. Kauppojen omistajat voivat myös luoda omia kuponkeja. Käyttäjät voivat ostaa tuotteita yhdestä tai useammasta myymälästä ja kassasta yhdessä vaiheessa.

VUOKRA

avamme joulukuussa 2020

TYÖKALUT

Meidän portaalissa tai teidän sivustossa

Integröimme myös teidän sivustoon.